(Poistunut julkaisusta)

Tarkastusinsinööri sähkölaitteistotarkastuksiin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme tarkastajaa sähkölaitteistotarkastustehtäviin Ouluun. Tehtävänäsi ovat pääasiassa erilaisten kiinteistöjen, teollisuuskokonaisuuksien ja verkkoyhtiöiden sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastukset. Toimipaikkasi on Oulu ja tarkastuskohteesi sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaan, Lapin sekä Kainuun alueilla.

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin koulutus, S2-pätevyystasoon vaadittava määrä sähkötekniikan opintoja sekä useamman vuoden työkokemus esimerkiksi tarkastustehtävistä, suunnittelusta, sähköasennuksista, käyttö- ja kunnossapitotehtävistä tai sähkö- tai energiateollisuuden tehtävistä. Sähköalaan liittyvien säädösten ja vaatimusten tuntemus on eduksi. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaillemme empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys ja englannin kielen taito on eduksi. Työ on liikkuvaa ja tarvitsetkin matkustusvalmiutta Pohjois-Pohjanmaan lisäksi erityisesti Lapin ja Kainuun alueilla, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 27.9.2020.