(Poistunut julkaisusta)

Tarkastusinsinööri (sähkö- ja palonilmaisulaitteistot) - Tampere, Vantaa
DEKRA Industrial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
DEKRA Industrial Oy on sitoutumaton tarkastus- ja testausyhtiö ja olemme osa kansainvälistä DEKRA-konsernia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia euroa ja työntekijöitä 44 000. Omistussuhde tarjoaa pitkäjänteisen kehitysmahdollisuuden kansainvälistyvässä toiminnassa. Meitä on Suomessa n. 200 henkilöä ja me toimimme 18 paikkakunnalla. DEKRA Industrial tarjoaa laitteiden valmistajille ja käyttäjille painelaitteiden määräaikaistarkastuksia, vaatimustenmukaisuuden arviointeja, sähkö- ja palonilmaisulaitteistojen tarkastuksia, keskijänniteverkkojen kaapelitarkastuksia, NDT- ja DT-testauksia sekä metallirakenteiden sertifiointipalvelua, ISO 3834, EN 1090 ja ISO 9001. DEKRA Industrial on Suomessa markkinajohtaja omalla segmentillään testauksissa (NDT ja DT) ja toiseksi suurin toimija painelaitteiden tarkastuksissa.   
Etsimme tarkastusinsinööriä Dekra Industrial Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen sähkö- ja palonilmaisulaitteistojen lakisääteisiin tarkastuksiin. Toimialueena on koko Suomi mutta painopiste on Etelä- ja Länsi-Suomessa. Tehtäviisi kuuluvat sähkölaitteistojen varmennus ja määräaikaistarkastukset sekä palonilmaisulaitteistojen käyttöönotto ja määräaikaistarkastukset.

Odotamme sinulta 

  • sähkövoimatekniikan insinöörin tai teknikon koulutusta
  • S1 sähköpätevyyttä (S2 luetaan eduksi)
  • Tukesin paloilmoitintutkintoa
  • matkustusvalmiutta, sillä työkohteita on ympäri Suomea

Omaat itsenäisen, tarkan ja huolellisen työotteen ja palvelet asiakkaita yhteistyökykyisellä ja joustavalla asenteella. Eduksi luetaan kokemus sammutuslaitteistoista. 

Tarjoamme

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittyä osana isoa kansainvälistä yritystä.

  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p.050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi