(Poistunut julkaisusta)

Tarkastusinsinööri nosturitarkastukseen
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Haemme tarkastusinsinööriä nosturitarkastukseen Poriin tai Raumalle. Tehtävänäsi ovat nostureiden ja nostolaitteiden tarkastukset sekä laitteiden vaatimustenmukaisuuden arviointi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. sähkö- tai konetekniikan alalta). Työkokemus nostolaite-, sähkö-, hissi-, kiinteistö- tai muulta teollisuuden alalta on eduksi. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 11.3.2020.