(Poistunut julkaisusta)

Tarkastusinsinööri betoni- ja kiviainestuotteiden sertifiointiin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Haemme tarkastusinsinööriä betoni- ja kiviainesteollisuuden toimialalle. Tehtävänäsi ovat betonin, kiviaineksen ja asfalttimassan tarkastustehtävät liittyen CE- ja FI-sertifiointiin.

Teet tarkastuskäyntejä rakennustuoteteollisuuden toimipisteissä erityisesti Etelä-Suomessa. Työhösi voi kuulua myös kehittämistä ja muita tuotesertifioinnin tehtäviä erityisosaamisesi perusteella. Toimipaikkasi on jokin Kiwa Inspectan toimipisteistä pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä.

Olet rakennusalan DI, RI tai AMK-insinööri ja sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus rakennustuoteteollisuudesta, rakennesuunnittelusta, rakennusvalvonnasta tai urakoinnista. Arvostamme monipuolista rakennustuotteiden ja CE-merkinnän tuntemusta, kehittymishalua, joustavuutta sekä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää hyvää matkustusvalmiutta. Tulet sujuvasti toimeen englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kasvavassa yrityksessä. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Henkilöstömme ja osaamisemme ovat yrityksemme sydän, joka sykkii yhteiseen tahtiin. Edistyksellisenä, uudistuvana ja erinomaisesti johdettuna tuotamme alan parhaita asiakaskokemuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/ viimeistään 7.9.2020.