(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Alueidenkäytön tiimissä on nyt haettavana TARKASTAJAN määräaikainen tehtävä.

Tehtäviisi kuuluu kaupunkiympäristön katutyöilmoitusten käsittely, työtä koskevien määräysten antaminen ja tilapäisten liikenteenohjaussuunnitelmien tarkastaminen.

Toivomme, että sinulla on kokemusta kunnallisteknisistä töistä ja tilapäisistä liikennejärjestelyistä sekä kykyä soveltaa näitä taitoja tarkastajan tehtävässä.

Menestyäksesi tarvitset hyviä yhteistyö- vuorovaikutustaitoja muun muassa päivittäiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on alempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Sijaista valittaessa voidaan huomioida myös henkilöt, jotka eivät täytä em. kelpoisuusehtoa.

Katsomme eduksi laaja-alaisen kaupunkiomaisuuden ymmärryksen sekä kaupunkiorganisaation, päätöksentekomenettelyn ja toimivaltasäännösten tuntemuksen.

Pääset kehittämään itseäsi asiantuntevassa ja kehitysmyönteisessä organisaatiossa uudessa Kaupunkiympäristötalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Iiro Grönberg, puh. 310 21610, iiro.gronberg(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto