(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme asiantuntijaa tarkastajan tehtävään alueidenkäyttötiimiin.

Tehtäviisi kuuluu maanvuokrasopimusten valmistelu ja valvonta sekä alueidenkäytön prosessien ja toiminnan kehittäminen (käsittely, valmistelu ja valvonta). Tehtävä painottuu lyhytaikaisiin maanvuokrauksiin, tapahtumalupien käsittelyyn sekä näihin liittyviin asiakaspalvelu- ja kehittämistehtäviin.

Toivomme sinulta hyvää osaamista kartta- ja tietojärjestelmien käytöstä sekä Microsoft Office-ohjelmien hyvää hallintaa.

Menestyäksesi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa, oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia kokonaisuuksia.

Tehtävän kelpoisuusehtona on alempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Katsomme eduksi hyvän englanninkielen taidon sekä kokemuksen julkishallinnon tehtävistä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen uudessa Kaupunkiympäristötalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Iiro Grönberg, puh. 310 21610, iiro.gronberg(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto