(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haemme tarkastajaa OGC-yksikköön Kotkaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

OGC (Oil, Gas & Chemicals)- yksikkömme keskittyy kemikaalilaivojen lastien tarkastukseen.

Pääasiallisiin työtehtävääsi kuuluu laivojen lastien ja säiliöiden määrämittaukset ja -laskenta sekä puhtaustarkastukset. Laivatarkastusten suunnittelu ja ennakointi yhdessä terminaalien, muun OGC henkilöstön sekä muiden sidosryhmien kanssa on myös olennainen osa työtehtävääsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja itsenäistä toimintaotetta. Olet tottunut toimimaan hektisessä toimintaympäristössä ja muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Osaat käyttää sujuvasti yleisimpiä tietokoneohjelmia (esim. Office 365) ja olet nopea omaksumaan uutta. Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Haluat kehittää toimintaa ja olla mukana rakentamassa entistä parempia toimintamalleja.

Tehtävässä edellytetään vähintään B-ajokorttia sekä valmiutta vuorotyöhön. Draft Survey- osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Viitala, puh. 0400921445 (tavoitettavissa arkisin klo 12-14). Haethan tehtävään lähettämällä työhakemuksen ja cv:n osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com 24.5.2020 mennessä. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Tarkastaja – oma nimi”.