Tarkastaja
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Liity PRH:n asiantuntevien tekijöiden joukkoon – meillä rekisteröidään vuosittain yli 30 000 uutta yritystä!

Haemme kahta uutta tarkastajaa vakituiseen virkaan Yritykset ja yhteisöt -tulosalueelle. Tarkastajana tehtäviisi kuuluvat ylläpitämiemme rekisteritietojen ajantasaisuuteen, kattavuuteen ja oikeellisuuteen liittyvät tehtävät. Osallistut myös yksikön vastuulle kuuluvien eri rekisterien ilmoitusten käsittelyyn yhteisö- ja säätiölainsäädännön ja käytäntöjemme mukaisesti. Palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostilla. Työskentelet tiimissä ja yhteistyössä mm. asiakaspalvelumme kanssa. Tehtävänkuvaasi voidaan tarkentaa aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.  

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto (AMK), kuten tradenomin tai oikeudelliseen osaamiseen suuntautuneen tradenomin tutkinto. Arvostamme yritys- ja yhteisöasioiden tuntemusta. Soveltuva työkokemus rekisteriasioiden tuntemuksesta voidaan lukea eduksi. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tuloshakuinen, omaksut nopeasti uusia asioita ja olet valmis kehittämään itseäsi ja laajentamaan osaamistasi. Tuemme sinua onnistumaan ja kehittymään tehtävissäsi. Valtion virkamiehiltä vaadittavan molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi hyödyt tehtävässäsi englannin kielen osaamisesta.  

Kokonaiskuukausipalkkasi tulee todennäköisesti asettumaan 2 579 – 2 798 euron välille. 

Virat pyritään täyttämään 1.10.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Virat ovat viraston yhteisiä ja niissä on kuuden kuukauden koeaika. Haastattelut on suunniteltu pidettäviksi viikoilla 35-36.

Oikeustieteen opiskelijat valitsivat meidät viime vuonna 30 unelmatyönantajan joukkoon. Työskentelemme moderneissa monitoimitiloissa Helsingin Hakaniemessä ja tarjoamme myös etätyömahdollisuudet. Kiinnostavien tehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi vahvuuksiamme ovat tutkitusti hyvä työilmapiiri ja yhteistyö.

Lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 23.8.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287464
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki