(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme vakinaiseen virkaan

TARKASTAJAA

Yritykset ja yhteisöt -tulosalueen oikeudelliseen yksikköön. Tehtävään kuuluu toimia tarkastajana laatutiimissä. Tarkastajan ydintehtävät liittyvät tulosalueen ylläpitämien rekisteritietojen ajantasaisuuteen, kattavuuteen ja oikeellisuuteen sekä LEI-hakemusten käsittelyyn. Tarkastaja osallistuu yksikön vastuulle kuuluvien ilmoitusten käsittelyyn. 

Arvostamme kaupallista koulutusta (esim. AMK), yhteisö- ja rekisteriasioiden tuntemusta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen, tuloshakuinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis kehittämään itseäsi ja laajentamaan osaamistasi.  Valtion virkamiehiltä vaadittavan molempien kotimaisten kielten taidon lisäksi työ edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.  

Lisätietoja tarkastajan tehtävästä antaa tiimiesimies Franck Mertens p. 029 509 5212. Tietoa PRH:sta on saatavissa myös viraston kotisivuilta www.prh.fi.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy PRH:n palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tarkastajan tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 8-10 (2 222,81- 2 560,46 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. PRH:ssa on käytössä tulospalkkiojärjestelmä.

Virka pyritään täyttämään 4.2.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 17.1.2019.