(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme

TARKASTAJAA

työskentelemään mielenkiintoisissa sisäiseen tarkastuksen, hanketarkastuksen ja lakisääteisen tilintarkastuksen toimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Toimit avustavana tarkastajana monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa osana sisäisen tarkastuksen ja hanketarkastusten asiantuntijatiimiämme. Työsi pääpaino on hanketarkastuksen toimeksiannoissa, mutta työtehtäviä on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta. Tehtävässä pääset mukaan asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan tarkastukseen ja neuvontapalveluihin liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen oppimismahdollisuuden tilintarkastuksen parissa. Kokeneet ammattilaisemme toimivat tukenasi ja perehdyttävät sinut hyvin tehtäviisi. BDO:n tarkastajana saat vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä entistä vaativampiin tehtäviin voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä tilintarkastus- ja konsultointiyhteisössä.

Odotamme sinulta loppuvaiheen hallintotieteiden, kauppatieteiden tai muun soveltuvan alan opintoja. Eduksi katsomme tilintarkastuksen ja arvioinnin suuntautumisopinnot sekä perustiedot EU-varainkäytön valvonnasta. Ennen kaikkea toivomme sinulta halua oppia ja kehittyä tarkastusalan ammattilaiseksi sekä rautaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden.

Toivomme, että voisit aloittaa marras-joulukuun aikana.

Hae työpaikkaa 12.10.2018 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme bdo.fi/rekry. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa JHTT-tilintarkastaja Jarkko Westmanilta puh. 0505490443, jarkko.westman@bdo.fi.