(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Liity PRH:n asiantuntevien tekijöiden joukkoon – meillä rekisteröidään vuosittain yli 30 000 uutta yritystä!

Tarkastajana tutkit ja ratkaiset yritysten ja yhteisöjen rekisteri-ilmoituksia yhteisölainsäädännön ja PRH:n käytäntöjen mukaisesti sekä palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostilla. Osallistut työn ja työyhteisön kehittämiseen sekä teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi ja asiakaspalvelumme kanssa.

Hyvät edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa alempi ammattikorkeakoulututkinto, kuten oikeudelliseen osaamiseen suuntautunut tradenomin tutkinto. Arvostamme yritys- ja yhteisöasioiden tuntemusta sekä alaan liittyvää työkokemusta. Myös muu soveltuva työkokemus esimerkiksi asiakaspalvelusta voidaan lukea eduksi.  Tuemme sinua onnistumaan ja kehittymään tehtävissäsi.

Olet oma-aloitteinen ja pystyt omaksumaan uusia asioita nopealla tahdilla. Motivoidut tavoitteista sekä työn kehittämisestä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa.

Kokonaiskuukausipalkka tulee todennäköisesti asettumaan 2542 – 2747 euron välille. Tehtävä alkaa 15.11. tai sopimuksen mukaan.

Oikeustieteen opiskelijat valitsivat meidät tänä vuonna 30 unelmatyönantajan joukkoon. Työskentelemme moderneissa monitoimitiloissa Helsingin Hakaniemessä ja tarjoamme myös etätyömahdollisuudet. Kiinnostavien tehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi vahvuuksiamme ovat tutkitusti hyvä työilmapiiri ja yhteistyö.

Lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 19.9.2018.