(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja sähkölaitteistotarkastuksiin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Haemme tarkastajia sähkölaitteistotoimialalle Uudellemaalle. Tehtävänäsi ovat pääasiassa erilaisten kiinteistöjen ja teollisuuskokonaisuuksien sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastukset ja tulevaisuudessa myös muut sähköalan palvelumme kuten sähkölaitteistojen kuntoarviot. Toimipaikkasi on Helsingissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknikon tai insinöörin koulutus sekä työkokemusta sähkölaitteistoihin liittyen. Tunnet alaan liittyviä säädöksiä ja vaatimuksia. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Lue myös mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

  • Rento mutta asiantunteva – Kiwa Inspectassa toteutuu paras mahdollinen kombinaatio
  • Kiwa Inspectan onni on huikeat asiantuntijat

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 28.10.2018.