(Poistunut julkaisusta)

TARKASTAJA, Pietarsaari
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018
Koncentra Pistons suunnittelee, valmistaa ja markkinoi suuria mäntiä johtaville keskinopeiden kaasu- ja dieselmoottoreiden valmistajille. Mäntien valmistus on aloitettu Pietarsaaressa vuonna 2000. Olemme alan merkittävä toimija Euroopassa. Koncentra Pistons Oy kuuluu ruotsalaiseen Koncentra konserniin.

 

Haemme työskentelemään asiakasyrityksessämme 

TARKASTAJIA 

Toimenkuvaasi kuuluu osallistua mäntien valmistusprosessin eri tarkastusvaiheisiin kuten magneettijauhe- ja  radioskopia -tarkastukseen sekä tarkastuksia tukeviin tehtäviin. Työkokemusta vastaavista tarkastajan tehtävistä ei vaadita, mutta NDT-tarkastusmenetelmien tuntemus katsotaan eduksi. Hae paikkaa rohkeasti, sillä työtehtäviin on mahdollista saada kattava käytäntöön perustuva koulutus, jos olet motivoitunut ja kiinnostunut työstä.

Arvostamme kyvykkyyttä oppia uutta ja reipasta otetta työntekoon. Vastuullinen työ laadunvalvonnan parissa vaatii tekijältä tarkkuutta ja hyviä hoksottimia. Tulet työssä toimeen suomen kielellä. Sinulla on vuorotyövalmius, sillä työaikamuoto on katkeava 3-vuorotyö. Arvostat käytössäsi olevaa nykyaikaista laitekantaa.

Tarjolla on mielenkiintoinen, aluksi määräaikainen tehtävä. Hae paikkaa heti, tai viimeistään 12.12.18 Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki kirsi.palomaki@manpowergroup.fi 044 335 7576

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.