(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja paloilmoitinlaitteistotarkastuksiin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haemme asiakaspalveluhenkistä paloilmoitintarkastajaa Pohjanmaan alueelle. Tehtävässä huolehdit itsenäisesti paloilmoittimien määräaikais- ja käyttöönotto/varmennustarkastuksista. Tulevaisuudessa tehtävä kehittyy sisältämään myös sähkölaitteistotarkastuksia. Toimialueesi ovat pääasiassa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat ja toimipaikkasi on Seinäjoki.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi teknikko tai insinööri), S2-pätevyystasoon vaadittava määrä sähkötekniikan opintoja sekä työkokemusta mieluiten paloilmoitin- tai sähkötekniikan aloilta esimerkiksi suunnittelusta, käytöstä, kunnossapidosta tai asennuksista. Alaan liittyvien säädösten ja vaatimusten tunteminen on eduksi. Voit olla kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Olet innokas toimimaan myös myynnillisessä roolissa asiakkaita kontaktoiden. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa. Ruotsin ja englannin kielen taito on tehtävässä eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 1.3.2020.