(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja paloilmoitin- ja sähkölaitteistotarkastuksiin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme tarkastajaa paloilmoitin- ja sähkölaitteistotarkastuksiin Pohjanmaan alueelle. Tehtävässä huolehdit itsenäisesti paloilmoittimien ja sähkölaitteistojen määräaikais- ja käyttöönotto/varmennustarkastuksista. Toimialueesi on pääasiassa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi teknikko tai insinööri) sekä työkokemusta mieluiten sähkö- ja/tai paloilmoitintekniikan aloilta. Kokemus paloilmoitin- tai sähkölaitteistojen suunnittelusta, käytöstä, kunnossapidosta tai asennuksista katsotaan eduksi. Lisäksi alaan liittyvien säädösten ja vaatimusten tunteminen ovat eduksi. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa. Ruotsin ja englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 23.10.2019.