(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja pääomamarkkinoiden valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Oletko työskennellyt tarkastustehtävissä? Voisitko sinä olla oikea henkilö tarkastustiimiämme vahvistamaan?

Haemme joukkoomme

TARKASTAJAA

Toimit yhtenä pääomamarkkinoiden valvontaosaston valvottavien tarkastusten ja teema-arvioiden vetäjänä.

Sinulla on laaja kokemus ja osaaminen pääomamarkkinoista ja tarkastamisesta (esimerkiksi compliance-toiminnosta tai sisäisestä tarkastuksesta). Olet menetelmäorientoitunut ammattilainen, jolla on analyyttinen työote sekä kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta yhteistyöstä eri tahojen kanssa. Vastaat tarkastusten riskiperusteisesta suunnittelusta ja huolehdit tarkastusten toteuttamisesta ja raportoinnista. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi kauppatieteiden tai oikeustieteen maisterin tutkinto)

Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Pystyt toimimaan paineen alla, ja sinulla on jämäkkyyttä viedä asioita eteenpäin aikataulussa. Hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta pystyt sparraamaan muita ja viestimään mielipiteesi rakentavasti. Kirjoitat täsmällistä asiatekstiä suomeksi, ja kommunikoit myös sujuvasti englanniksi.

Tarkastajana olet edistämässä hyviä tarkastuskäytänteitä pääomamarkkinoiden valvonnassa. Työ meillä tarjoaa myös mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kartuttamiseen. Olemme asiantuntijajoukko, joka tekee yhdessä töitä mukavassa työilmapiirissä. 

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Virka on uudelleen haettavana. Virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Mikko Heinsalmi, puhelin p. 09 183 5380 tai mikko.heinsalmi(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA