(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja mittauslaitteiden varmennustehtäviin
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme tarkastajaa/tarkastusinsinööriä Jyväskylään mittauslaitteiden varmennuksia ja kenttäkalibrointeja tarjoavaan yksikköömme, joka keskittyy kaupan ja teollisuuden mittauksien luotettavuuden varmistamiseen.

Mittauslaitteiden tarkastajana toimit kaupan alan sekä teollisuuden mittausten parissa, kohteina mm. polttonestejakeluasemien mittarit, teollisuuden, logistiikka-alan ja päivittäistavarakaupan vaa’at sekä ravintoloiden mittauslaitteet. Toimipaikkasi on Jyväskylä.

Sinulla on soveltuva teknisen alan koulutus, mielellään sähköpuolen teknikko tai insinööri sekä muutaman vuoden työkokemus laitteiden kunnossapidosta, huollosta tai kenttäkalibroinneista. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, kova into kenttätöihin sekä matkustusvalmius Suomessa ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä.  Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 5.9.2018.