(Poistunut julkaisusta)

Tarkastaja koneistusosastolle, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Asiakkaamme AGCO Power on 70 vuotta Nokian Linnavuoressa toiminut dieselmoottoritehdas. Aiemmin Sisu Dieselinä tunnettu tehdas fuusioitiin amerikkalaiseen AGCO-konserniin vuonna 2008. AGCO Power on yksi maailman merkittävimmistä dieselmoottorien valmistajista. AGCO Powerin moottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Linnavuoressa sijaitseva tehdas valmistaa vuodessa noin 30 000 dieselmoottoria yli 700 työntekijän voimin.


Haemme nyt AGCO Powerille tarkastajaa koneistusosastolle.


Tehtävä on määräaikainen, vuorotteluvapaan sijaisuus, joka alkaa 17.6.2019 ja kestää puoli vuotta.


Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa koneistettuja tuotteiden lopputarkastusta mm. eri mittalaitteita käyttämällä. Työ pitää sisällään myös hyväksyttyjen tuotteiden kirjaamista sekä huolellista pakkausta ja tarvittaessa niiden toimittamista eteenpäin logistiikkaosastolle.


Toivomme sinulta metallialan peruskoulutusta, ja kaikki aikaisempi töiden tai harjoittelujen kautta hankittu kokemus katsotaan eduksi. Asiakkaamme järjestää tehtävään kattavan palkallisen koulutuksen, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole pakollinen. Tärkeintä on tarkka työote, halu oppia ja kehittyä sekä reipas asenne.


Hakijoilta odotamme vuorotyövalmiutta, työsuhteen alussa töitä tehdään 4-vuorossa.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Palkka työsuhteen alussa: 14,68e/h + lisät.


Kyseessä on suorarekrytointi ja valittava henkilö palkataan suoraan AGCO Powerin omille kirjoille.


Mikäli koet olevasi työntekijä, jota AGCO Power on etsimässä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.