(Poistunut julkaisusta)

Tarjoussuunnitelija, Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Vulganukselle myyntihenkistä TARJOUSSUUNNITTELIJAA Nastolaan vakituiseen työsuhteeseen.

Vulganus Oy on Leipurin Oyj:n omistama projektitoimittaja, osa Aspo- konsernia. Vulganuksen päätoimiala on elintarviketeollisuuden koneiden tuotekehitys, suunnittelu ja valmistus, erityisesti leipomoalalle ympäri Eurooppaa.

Vastuualueenasi on erilaisten elintarvike- ja leipomoteollisuuden teollisten jäähdytys ja pakastus prosessien tarjouslaskenta ja layout -suunnittelu.

Teet alustavaa selvitystyötä ja tarjouskyselyitä alihankkijoille sekä laadit projekteihin tarvittavia dokumentteja. Kommunikoit tehtävässäsi tiiviisti oman tehtaan asiantuntijoiden kanssa. Toimit myynnin teknisenä tukena ja osallistut tarvittaessa myös asiakastapaamisiin, mikä vaatii satunnaista matkustusvalmiutta. Työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti oma-aloitteellisella otteella.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla kokemusta vastaavista projektiluontoisista työtehtävistä ja kansainvälisestä kaupasta sekä tekninen koulutustausta. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja hallitset tarvittavat 3D ja 2D suunnitteluohjelmistot ja ERP -järjestelmän. Eduksesi katsotaan, jos sinulla on elintarviketeollisuuden ja kylmätekniikan tuntemusta.

Olet myyntihenkinen ja kykenet sujuvasti palvelemaan asiakkaita teknisissä ja kaupallisissa kysymyksissä etenkin englanniksi. Muut työskentelykielet ovat eduksi (saksa, ruotsi). Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut, tavoitteellinen ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoidut suoraan Vulganukselle vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: vientiteollisuus, metalliteollisuus, elintarviketeollisuus, diplomi-insinööri, insinööri, teknikko, layout -suunnittelija, tarjouslaskenta, tekninen suunnittelija, tekninen piirtäjä, tarjouslaskija, 3D mallintaja