(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija/projektipäällikkö lukitusalalle, LukkoLuket Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Asiakkaamme LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja ABLOY-valtuutettu lukkoliike. Heidän tehtävänään on kehittää asiakkaiden omaisuuden turvaa. LukkoLuket Oy auttaa asiakkaitaan mm. mekaanisen ja sähköisen lukituksen, kulunvalvonnan, oviautomatiikan sekä hälytin- ja rikosilmoitin -laiteratkaisuissa. Heidän ammattitaitonsa perustuu pitkään osaamiseen ja jatkuvaan koulutukseen, joka tarkoittaa juuri sinun turvatarpeidesi kustannustehokasta ratkaisemista kaikilla turvallisuuden osa-alueilla – suunnittelusta toteutukseen.

Lue lisää: www.lukkoluket.fi 


Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista ja lukitusalan kokemusta omaavaa

TARJOUSLASKIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.


Tarjouslaskijana vastaat yrityksen tarjouslaskennan prosesseista tehokkaasti, laadukkaasti ja aikatauluissa pysyen. Lasket tarjouksia ja projektien kustannuksia palvellen niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • lukitusalan tuntemusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • teknistä ymmärrystä ja ongelmanratkaisukykyä
  • tunnollista ja itsenäistä työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • ajantasaisia IT-taitoja (MS Office, erityisesti Excel) 
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Arvostamme erityisesti hyvää kokonaisuuksien hallintaa ja monipuolista kokemusta lukitusalalta. Rakennusalan tai muun teknisen alan tuntemuksen katsomme eduksi. 

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja aikaisempi kokemuksesi huomioiden. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn vakaassa ja alati kasvavassa yrityksessä sekä osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä. Tarvittaessa asiakkaamme auttaa myös asunnon etsimisessä, joten hae rohkeasti kauempaakin! 

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen  kera pikimmiten alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=627 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnista vastaava Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.