(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälisesti merkittävä elektroniikka-alan toimija, joka etsii joukkoonsa Pirkkalan toimipisteeseen vakituista

TARJOUSLASKIJAA

Odotamme hakijalta esimerkiksi piirilevysuunnittelun tai laitekorjauksen myötä saavutettua vahvaa osaamista piirilevyistä. Arvostamme myös soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi AMK-tutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta tarjouslaskennasta. Lisäksi kielitaito ja asiakaspalveluhenkisyys luetaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa viihtyisän työympäristön, haastavat työtehtävät elektroniikan parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tarjouslaskija. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskilä@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.