(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Haemme nyt Oulun toimipisteeseemme sähköteknisten urakoiden tarjouslaskijaa. Tehtävässä toimit erilaisten talotekniikkaprojektien tarjouslaskennassa osana tarjouslaskentatiimiä.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on kokemusta sähköurakoiden tarjouslaskennasta ja mielellään myös työmaa- ja/tai suunnittelukokemusta. Arvostamme erityisesti osaamista ja kokemusta KVR –hankelaskennasta. Tekninen koulutustausta (esim. teknikko tai insinööri) on tehtävässä eduksi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Hallitset tietotekniset perusohjelmat ja olet valmis oppimaan uutta. Hinnanmääritysohjelmistojen käyttökokemuksen ja CAD-osaamisen katsomme eduksesi.

Tehtävässä tarvitaan hyvää hahmotuskykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja ratkaisukeskeistä asennetta. Kykenet itsenäiseen ja systemaattiseen työskentelyyn, mutta arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakas- ja yhteistyölähtöistä asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Matias Pirttimaa, p. 050 390 2690.

Hae tehtävää 31.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.