(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija
JELD-WEN Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

JELD-WEN Suomi hakee Tampereen toimistoon projektimyynnin Tarjouslaskijaa

Kuulut projektilaskentatiimiin ja olet tärkeä osa myyntiprosessiamme. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa, sillä toisinaan tarjouksen laatiminen vaatii selvittelytyötä tai tarvitset asiakkaalta tarkennusta tarjouspyyntöön.

Olet täsmällinen ja tarkka yksityiskohdissa. Sinulla on erittäin vahva paineensietokyky ja kyky hallita kokonaisuuksia.

Haemme ensisijaisesti tekijää, jolla on teknisen-, kaupallisen- tai rakennusalan koulutus, sillä koulutus tukee tässä työssä onnistumista. Aikaisempi kokemus alalta tai samankaltaisista tehtävistä on eduksi, mutta voit hyvin olla myös vasta urasi alussa tai muuten etsiä uutta suuntaa urallesi. Perehdytämme tekijän perusteellisesti, joten tärkeintä on hyvä ja avoin asenne uuden oppimista kohtaan sekä tarkka työtapa myös kiireessä. Perehdytysjakso alkaa Kuopiossa, projektiovitehtaan tuntumassa.

Hakijalta vaaditaan Office-ohjelmien tuntemusta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Erityisesti hallitset Excel-ohjelman käytön. Päivittäisenä työkielenä on suomi ja hakijalta edellytetään sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Yrityksen kansainvälisen taustan vuoksi tehtävään valittavan henkilön tulee pystyä tarvittaessa kommunikoimaan myös englanniksi.

Haemme tarjoustenlaskijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Voit kysyä tehtävästä rekrytointikonsultti Tanja Huittiselta soittamalla soittoaikoina 3.7. klo 11.00–13.00 tai 12.7. klo 10.00–12.00. Tanjan numero on 050 355 3232. Hakijoita haastatellaan Tampereella viikolla 30.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tunnistit ilmoituksestamme itsesi laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan. Hae tehtävään viimeistään lauantaina 21.7. klo 16.00 mennessä. CV ja hakemus palkkatoiveineen pyydetään lähettämään Jobilla rekrytointijärjestelmän kautta.

https://api.jobilla.com/careers/sinunhr/sinun-hr-ZwLfM#/jobs