(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija
Den Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Etsimme Oulunsaloon Sinua, uusi Tarjouslaskijamme!

Tule kanssamme toteuttamaan asiakkaidemme tilaunelmia! Etsimme uutta tarjouslaskijaa toimistollemme Oulunsaloon. Tehtäviesi keskiössä on rakentuviin koteihin ja projekteihin liittyvä tarjousten kustannuslaskenta.

Toivomme, että Sinulla on rakennusalan koulutus tai alan vahva tuntemus. Uusi tehtäväsi edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, päätöksentekokykyä sekä tuloshakuista työasennetta. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja asiakaspalveluasenne on sinulle luontainen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä kasvuyhtiössä erinomaisen mielenkiintoisella toimialalla, alan johtavien brändien parissa. Meillä saat dynaamisen työympäristön ja mahdollisuudet vaikuttaa koko yhtiön tulevaisuuteen. Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. DENillä yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme muun muassa Great Place to Work -mallin avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu, satu.marttila@den.fi tai 040 839 4206. Hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n kera osoitteeseen satu.marttila@den.fi 18.5.2018 mennessä. Hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.