(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija taitorakenteisiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

TARJOUSLASKIJA taitorakenteisiin

Tehtäviisi kuuluu taitorakenteiden tarjouslaskenta sisältäen määrälaskennan sekä hinnoittelun. Mahdollisuus niin halutessa myös vesirakennuslaskentaan. Työntekopaikka on sovittavissa.

Etsimme joukkoomme tiimityöskentelijää, jolla on tarkka, pitkäjänteinen ja itsenäinen työskentelytapa. Sinulla tulee olla kokemusta työmaatyöstä sillanrakennustyömaalla sekä kokemusta määrälaskennasta ja hinnoittelusta rakennuskohteisiin. Lisäksi odotamme rakennusmestarin (AMK) tai DI:n tutkintoa rakennus-/yhdyskuntatekniikasta.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Möttönen, p. 050 390 5772.

Hae tehtävään 31.5.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.