(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija, Sisäiset palvelut
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveistasi totta ja tule mukaan toteuttamaan merkittäviä kohteitamme pääkaupunkiseudulla.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan suurista ja rohkeista hankkeistamme: Kalasataman Tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme tarjouslaskijaa Espooseen

Osaat lukea suunnitelmia ja pidät tarkkuutta vaativasta työstä, jossa pääsee keskittymään omaan tekemiseen ja tutustumaan rakennushankkeeseen, kun se on vielä suunnitteluvaiheessa. Olet tarkka ja huolellinen. Työmaa- tai suunnittelukokemuksesta sekä digitaalisten työkalujen hallitsemisesta on etua tässä työssä. Työskentelet osana Espoon pääkonttorilla sijaitsevaa laskentayksikköämme. 

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön, oppimiseen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi. 

Toivomme sinulta

  • Kustannustietoisuutta ja tarkkuutta
  • Digitaalisten työkalujen ja ohjelmistojen hallintaa
  • Kokemusta rakennusalalta esim. työmaatehtävistä tai rakennussuunnittelusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat johtaja Kimmo Kurjelta, puh. 040 705 7266.

SRV - Elämäsi rakentaja