Tarjouslaskija, Siemens
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019
Asiakasyrityksemme Siemens etsii tarjouslaskijaa sähköisten turvajärjestelmien - paloilmoitus- ja äänievakuointijärjestelmät sekä kamera- ja kulunvalvonta sekä murtoilmaisu - pariin. Siemens toimittaa innovatiivisia teknologiaratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita.
Siemens Osakeyhtiö toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa paikallisten aluetoimistojen kautta. Yhtiön liikevaihto oli tilikautena 2018 noin 215 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 535.
KUVAUS
Tehtävä tarjoaa sinulle


* haasteellisen, monipuolisen ja kehitysmahdollisuuksia tarjoavan tehtävän osaavassa asiantuntijatiimissä alan parhaiden ratkaisujen ja merkittävien asiakkaiden parissa.
* ison talon edut mm. kehitysmahdollisuuksissa
* hyvän työporukan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sähköisten turvajärjestelmien tarjouslaskenta
* Myynnin tukeminen
* Julkisten hankintakanavien seuranta
* Pientarvikemyynti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutustausta sekä jotakin aikaisempaa työkokemusta alalta esimerkiksi asennusten, suunnittelun tai myynnin parista. Olet työtä pelkäämätön, itseohjautuva sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Muuta tietoa


* Aloitus: vuoden alusta
* Kesto: 12kk, mahdollisuus rekrytoitua Siemensille
* Sijainti: Espoo, Tarvonsalmenkatu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemensistä täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1322974
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo