(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija sähköalalle, Esasähkö Oy (osa-aikainen)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Esasähkö Oy on yli 30 vuotta Vihdin Nummelassa toiminut sähköurakointiin erikoistunut perheyritys.

Etsimme nyt Esasähkölle osa-aikaista tarjouslaskijaa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla minimissään 3 pv/vko. Myöhemmässä vaiheessa halutessasi työsuhteesta voidaan tehdä myös kokoaikainen.

Tarjouslaskijan työssä lasket sähköurakoille tarjouksia, osallistut urakkaneuvotteluihin ja pidät yhteyttä eri sidosryhmien välillä.

Odotamme sinulta:
• sähköalan tuntemusta
• kokemusta tarjouslaskennasta ja tarjouslaskentaohjelmiston käytöstä
• keskittymiskykyä sekä tarkkaa työotetta
• sujuvaa suomen kielen taitoa

Voit olla kokeneempi sähköasentaja, teknikko tai insinööri. Toivomme kuitenkin aikaisempaa kokemusta sähköurakoiden tarjouslaskennasta ja halua sitoutua itsenäiseen sekä täsmällisyyttä vaativaan työtehtävään.

Saat työhön tarvittavan perehdytyksen, oman työhuoneen sekä ammattitaitoisten työkavereiden tuen. Työtä tehdään toimistotyöaikana arkisin vähintään kolmena päivänä viikossa. Jatkossa on toki mahdollista työtilanteen salliessa tehdä töitä myös kokoaikaisena. Työsuhde on vakituinen.

Hae paikkaa heti täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai voit myös lähettää hakemuksesi ja ansioluettelon sähköpostilla Mikael Karlssonille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi .

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä arkisin 9 - 15 rekrytointikonsultti Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252.