Tarjouslaskija, sähkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Motivoidutko monipuolisista ja haastavista tehtävistä? Etsitkö työtä, jossa pääset tutustumaan erilaisiin talotekniikkaprojekteihin ympäri suomea? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tarjouslaskija!

Oulun toimipisteen tarjouslaskentatiimimme etsii vahvistusta sähköteknisten urakoiden tarjouslaskentaan. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen sekä käytössäsi on monipuoliset henkilöstöedut. Tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Meillä sinulla on mahdollisuus etätyöhön, mutta takanasi on työtäsi arvostava tiimi ja kokoonnummekin säännöllisesti kuulumisia ja neuvoja vaihtaen. Tutustu tuleviin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtävä sisältää erilaisten talotekniikkaprojektien tarjouslaskentaa osana tarjouslaskentatiimiä. SAP ECP -tarjouslaskentaohjelman hallinnan katsomme eduksesi.

Tehtävässä menestyy hyvän hahmotuskyvyn, kokonaisuuksien hallinnan ja ratkaisukeskeisen asenteen avulla. Kykenet itsenäiseen ja systemaattiseen työskentelyyn, mutta arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakas- ja yhteistyölähtöistä asennetta. Omaat jo kokemusta sähköurakoiden tarjouslaskennasta ja mielellään myös työmaa- ja/tai suunnittelukokemusta. Erityisesti arvostamme osaamista ja kokemusta KVR –hankelaskennasta. Tekninen koulutustausta (esim. teknikko tai insinööri) on tehtävässä eduksi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Hallitset tietotekniset perusohjelmat ja olet valmis oppimaan uutta. CAD-osaamisen katsomme eduksesi.

Hae tehtävää 9.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouslaskentapäällikkö Marko Niittykoski, p. 050 562 2847. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot