(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija, Riihimäki
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme tarjouslaskijaa VR Track Oy:n rakentamisen liiketoimintaan sähkörakentamisen yksikköön Riihimäelle laskemaan yhtiömme sähkö- ja turvalaitetarjouksia. Tarjouslaskija työskentelee sähkörakentamisen tarjoustiimin jäsenenä laskentapäällikön alaisuudessa ja laskee yksittäisiä tarjouksia projektipäällikön johdolla tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjouslaskijan tehtäviin kuuluu mm. tarjousten määrälaskenta C7-tarjouslaskentaohjelmalla, tarjousten liiteaineiston laatiminen ja kokoaminen, tarjouskirjeiden ja -katselmusten laadinta, jälkilaskenta, alihankintakyselyt ja osallistuminen tarjoustoiminnan kehittämiseen.

Odotamme sinulta sähköalan insinööritutkintoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Kokemus tarjouslaskennasta ja/tai hankintatehtävistä katsotaan eduksi. Myös työskentelykokemus rakentamisprojekteissa sekä väylien ja liikenteen infrahankkeissa on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä mukavassa porukassa sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen yhdessä Suomen suurimmista infra-alan yrityksistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkörakentamisen laskentapäällikkö Ari Näveri, puh. 040 8625 053.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.