(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija LV
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä.

Työtehtäväsi

Työsi sisältää LV-urakoiden tarjouslaskentaa, hinnoittelua, tarjouspyyntö kyselyjen lähettämistä toimittajille. Saatujen tarjousten vertailut ja tarkastukset kuuluvat toimenkuvaasi. Teet myös käynnissä olevien projektien lisätyöhinnoittelua ja mahdollisesti projektien luovutusdokumentointiin liittyviä töitä.

Kuka olet?
Sinulla on talotekniikka-alan teknikon tai vastaava koulutus, ja vähintään viiden vuoden kokemus LV-urakoiden tarjouslaskennasta tai riittävä aikaisempi kokemus tarjouslaskennasta.

Olet organisointikykyinen ja omaat asiakaslähtöisen toimintatavan kaikkiin tarjousprosessin osapuoliin. Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sitoutumista sovittuihin aikatauluihin.

Jotta viihdyt Bravidalla, sinun on

  • Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme
  • Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme
  • Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.


Tietoa Bravidasta
Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Mitä tarjoamme?
Bravida on suuri työnantaja  todellisuudessa suurin alallaan Pohjoismaissa. Suurena ja laaja-alaisena yrityksenä pystymme tarjoamaan sinulle paljon.
Saavutamme enemmän yhdessä. Meillä työskentelee n. 11.000 työntekijää. Hoidamme yhdessä mielenkiintoisia ja teknisesti haastavia toimeksiantoja, joita vain harvat yritykset pystyvät hoitamaan.

Bravidalla olet yksi meistä
Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.
Kun sinä kehityt, mekin kehitymme
Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä.
Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. Bravida tarjoaa sisäistä koulutusta sekä asentajille että päälliköille, insinööreille, asiantuntijoille ja esimiehille. Kun työntekijämme kehittyvät, yrityskin kehittyy.

Kiinnostuitko?
Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 13.5.2018 mutta palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä
Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi!

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 10 000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 140 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. www.bravida.fi