(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija lasi- ja metallirakentamiseen
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Asiakasyrityksemme värvää kauttamme TARJOUSLASKIJAA lasi- ja metallirakentamisen uudis- ja korjauskohteisiin. 

Tehtävässäsi osallistut erilaisten hankkeiden tarjousten tekemiseen yksityisiin ja julkisiin kohteisiin ympäri Suomen. Vastaat osaltasi esimerkiksi hinnoittelusta, hankintakyselyistä, määrälaskennasta ja alustavasta tuotannonsuunnittelusta. Hoidat tarjouskyselyjä ja tarjousvertailua. Eduksi katsomme, jos sinulla on aiempaa kokemusta lasi- ja metallirakentamisesta.

TYÖTEHTÄVÄ: Tarjouslaskija

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde. Henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI
-Kokemusta rakennustyömailta
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä

MITÄ ME TARJOAMME:
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita
-Reilun palkkauksen
-Ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavat työkaverit
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai johanna@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Haku päättyy 31.3.2020.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita Johanna p. 050 359 2999 ja kysy lisää, puhelusi on tervetullut!

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.