(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija kasvamaan ja kehittymään rakennusalalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019
Sisärakennustekniikka SRT Oy etsii tarjouslaskijaa kasvamaan ja kehittymään monipuolisten työtehtävien pariin. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä, joka mahdollistaa jatkuvan etenemisen tehtävässä. Mikäli sinulla on intoa työskennellä ja kehittyä rakennusalalla sekä haluat saada urasi lentoon, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
SRT tarjoaa sinulle laajat mahdollisuudet kehittyä rakennusalan tehtävissä, oppia runsaasti uutta kokeneessa ja reilussa työyhteisössä.

Tarjoamme


* Haasteita, vastuuta ja vapautta
* Mahdollisuuden keskittyä ja kasvaa jopa projektipäällikön tehtäviin
* Loistavan työyhteisön, jossa aidosti panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin sekä tuetaan ja autetaan toisia


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Alussa pääasialliset työtehtäväsi ovat määrälaskenta ja tarjousten tekeminen
* Kokemuksen karttuessa tehtäviisi kuuluu myös toimintajärjestelmien kehittämistä sekä tarjouksista neuvottelua
* Työ sisältää myös tuotannollisia tehtäviä, kuten laadun tarkistusta sekä urakoiden mittaamista


Työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti erityisesti kokemuksen kartuttua.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään tavoitteellista henkilöä, jolla on paloa paitsi oppia ja kehittyä, myös edetä urallaan. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta rakennusalalta, mutta tätä tärkeämpää ovat motivaatio ja asenne. Persoonaltasi olet järjestelmällinen ja määrätietoinen tekijä. Työntekijänä tunnet vastuusi ja haluat olla luottamuksen arvoinen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta, esim. tekniikan alalta
* Loistavat priorisointitaidot, pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia sekä poimimaan niistä oleelliset yksityiskohdat
* Hyvät sosiaaliset taidot, tulet toimeen kaikkien kanssa ja kanssasi on helppoa tehdä yhteistyötä
* Hyvät Excel-taidot ja vahva tietotekninen osaaminen
* Intoa, paloa ja motivaatiota kehittyä ja laajentaa omaa tehtävän kuvaa kokemuksen karttuessa
* B-ajokortti
* Sujuva suomen kielen taito


Suureksi eduksi katsotaan kielitaito venäjästä tai romaniasta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko hyvin todennäköinen
* Sijainti: Vantaa, Koivuhaka
* Työmäärä: Kokoaika, 40h / viikko
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sisärakennustekniikka SRT Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sisärakennustekniikka SRT Oy on sisärakentamiseen erikoistunut rakennusyhtiö. Sisäkatot, väliseinät jne. kaikki sisärakentamiseen liittyvä on meidän erikoisalaa. Julkiset hankkeet ja asuntorakentaminen, elinkaaripalvelut ja ylläpitosopimukset, suuret ja pienet projektit. Aina kun sisärakentamiselle on asetettu korkeat laatuvaatimukset, niin täältä pesee.