(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija, Hewaco Oy
Hewaco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme joukkoomme Hewacolle tarjouslaskijaa taloteknisten erityispalveluiden pariin Vantaan Kuninkaalaan. Työsuhde on vakituinen.

Tarjouslaskijana päävastuualueenasi on taloteknisten urakkakohteiden massa- ja määrälaskenta Visma L7-ohjelmalla. Lisäksi päivität ja ylläpidät hinnastoja sekä palvelupaketteja ylläpitoa, jonka lisäksi osallistut aktiivisesti myös palvelukehitykseen.

Olet työotteeltasi energinen, aikaansaava ja luotettava. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (esimerkiksi LVI-teknikko tai -insinööri), useampi vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä, sujuva suomen kielen taito sekä aiempaa määrä- ja massalaskennan tuntemusta.

Katsomme eduksesi lisäksi, jos sinulla on:

  • Visman L7-ohjelmistotuntemusta
  • Sujuva englannin kielen taito
  • Työturvallisuuskortti

Tarjoamme sinulle miellyttävän työympäristön, jossa työntekijä- ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa sekä toimitusvarmuus on erinomainen oman varaston johdosta. Ympärilläsi toimii ammattitaitoisia osaajia, joilta saat tarvitsemasi tuen osaamisesi kehittämiselle. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät ja laadukkaat toimitilat.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksesi oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala Barona Engineering’iltä (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.