(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija Gistele Oy:lle Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018Työn kuvaus:
  Gistele valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden, laitevalmistajien sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia- ja metsäteollisuuden tarpeisiin. Gistele työllistää 60 henkilöä ja tuotannosta 50% menee vientiin ympäri maailman. Vuodesta 2009 alkaen Gistele on ollut osa Wermundsen-konsernia. www.gistele.fi
 
Etsimme Gistelelle TARJOUSLASKIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on vuoden määräaikaisuus, jossa on mahdollisuus jatkoon.
 
Odotamme sinulta teknistä ymmärrystä ja piirikaavioiden lukutaitoa sekä ymmärrystä sähkökomponenteista. Aiempi kokemus tarjouslaskennasta on eduksi, muttei välttämätöntä. Koulutukseltasi voit olla esim. teknikko, insinööri tai sähköasentaja, kunhan olet kuvanlukutaitoinen. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito. Olet asiakaspalveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen, tarkka ja ahkera, ja numeroiden kanssa työskentely on sinulle mieluisaa.
 
Työnkuvaasi kuuluu monipuolisia sähkökeskusten tarjouslaskennan tehtäviä. Työskentelet itsenäisesti, mutta kiinteässä yhteistyössä tiimisi tarjouslaskijoiden, myynnin ja suunnittelun kanssa. Tarvittaessa olet yhteydessä ulkopuolisiin sidosryhmiin. Käytät laskennassa työkalunasi talon ERP-järjestelmää.
 
Tarjoamme sinulle antoisan tehtävän vakaassa ja arvostetussa yrityksessä, kattavan perehdytyksen sekä rennon ja mukavan työyhteisön. Työ on päivätyötä ja työpaikka sijaitsee Urusvuoressa hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella.
 
Hae tehtävää heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku sulkeutuu 17.6.2018. Yhteydenottoihin vastaa Ella Faltersack, puh. 040 760 9089, parhaiten tavoitettavissa to 31.5. klo 9-10 sekä ti 5.6. klo 15-16.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tarjouslaskija


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku