(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskija / Destia Oy, Tampere/Pirkkala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018


Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Etsimme nyt Destian Länsi-Suomen yksikköön sinua

Tarjouslaskija

avainpelaajaksi monipuolisten projektiemme laskentaan ja työnsuunnitteluun pääosin Pirkanmaan alueella.

Tehtäviisi kuuluu mm. laskettavan kohteen työnsuunnittelua, aikataulutusta ja toteutuksen ideointia, määrälaskentaa/tarkastusta, hankintojen kilpailutusta ja vertailua sekä riskien ja mahdollisuuksien analysointia. Varsinainen laskentatyö tehdään erillisellä laskentaohjelmistolla. Pääset kehittymään ja hyödyntämään osaamista myös haastavammissa kohteissa, joissa tehdään perusinfran lisäksi esim. vaativaa insinöörirakentamista kuten betonirakenteita, tuentoja tai paalutuksia. Kuulut Länsi-Suomen yksikkömme 8-henkiseen tarjouslaskenta- ja hankintatiimiin, tehden tiivistä yhteistyötä toteutusorganisaation sekä hankintaorganisaation kanssa. Toimipisteesi sijaitsee lähtökohtaisesti joko Tampereella tai Pirkkalassa.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknisen alan koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aikaisempaa työmaakokemusta tai tarjouslaskentakokemusta. Työskentelyotteen osalta arvostamme huolellisuutta, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ja täsmällistä toimintatapaa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa tietoteknistä osaamista. Erityisohjelmien osalta järjestämme tarvittavat koulutukset, mutta aiempi Cad-, määrälaskenta- ja tietomallinnusosaaminen on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle Suomen suurimpana infra-alaan keskittyneenä yhtiönä monipuolisesti erilaisia ja erikokoisia infrarakentamiskohteita, joissa pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Urakehityksesi tueksi Destiassa on tarjolla hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia siirtymiseen ja kehittymiseen niin vertikaalisesti kuin horisontaalisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Destian tarjouspäällikkö Saara Lehtonen puh. 040 529 0759 sekä MPS-konsultit Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161 ja Mia Niskanen puh. 040 701 0311.

Etenemme rekrytointiprosessissa sopivien hakijoiden kanssa mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, joten täytä hakemuslomake palkkatoiveineen mahdollisimman pian ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 17.06.2018 mennessä.