Tarjouslaskija (2)
DEN Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme Den-konsernin Kodit-liiketoimintoihin kahta Tarjouslaskijaa

Tarjouslaskijan päätehtävänä on yksilöllisten kotien tarjouslaskenta talomyynnin tarjouspyyntöjen pohjalta, talomallistojen hinnoittelu sekä uusien tuoteratkaisujen kustannuslaskenta yhteistyössä tuotehallinnan kanssa. Lisäksi tarjouslaskentatiimi vastaa työurakkalaskennasta, projektibudjetoinnin tarkistuksesta sekä laskentaohjelmistojemme kehityksestä ja ylläpidosta.

Odotamme, että:

  • Sinulla on tekninen koulutustausta tai kokemus vastaavantyyppisestä tehtävästä
  • Osaat lukea rakennuspiirustuksia
  • Hallitset kustannuslaskennan ja uskallat tehdä laskelmiin liittyviä päätöksiä
  • Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen
  • Olet kiinnostunut tarkkuutta vaativasta työstä

Aikaisempi kokemus rakennusalan laskennasta ja hinnoittelusta on eduksi, mutta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja kyky oppia uutta.

Tarjoamme kannustavan työyhteisön, markkinajohtajan luotettavan taustatuen sekä mahdollisuuden edetä vastuullisiin tehtäviin omien kykyjesi mukaisesti. Työsuhteen alussa on kattava perehdytys tehtävään. Toimipaikkasi sijaitsee Oulussa, Nivalassa, Alajärvellä tai Vantaalla. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pian. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouslaskennan tiimiesimies Kari Kyllönen p. 040 704 6124.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot