(Poistunut julkaisusta)

Tarjouslaskentapäällikkö
Parmaco Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco-rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 101 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 200 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. www.parmaco.fi.

Haemme Tampereelle

TARJOUSLASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

Työskentelet osana tarjouksia tekevää tiimiä ja päätehtäväsi on tehdaskustannusten laskenta Suomeen ja Ruotsiin valmistettavien rakennusten osalta. Teet sisäisesti tiivistä yhteistyötä myynnin, suunnittelun, projektipäälliköiden ja LVIS-asiantuntijoidemme kanssa sekä ulkoisesti LVIS-alihankkijoiden kanssa. Pääset tuomaan myös oman vahvan panoksesi kustannuslaskennan kehittämiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. rakennusinsinööri) ja kokemusta kustannus- ja määrälaskennasta. Materiaaliosto- ja suunnittelukokemuksesta on etua tehtävän hoitamisessa. Olet itsenäinen ja oma-aloitteinen, mutta samalla yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, jolla sujuvan suomen kielen lisäksi ovat työskentelykielinä ruotsi ja englanti. Olet järjestelmällinen, tarkka ja analyyttinen. Viihdyt myös aikapaineessa ja hallitset useita kokonaisuuksia yhtä aikaa.

Raportoit tehtävässäsi Parmacon operatiiviselle johtajalle. Tehtävän sijaintipaikka on Tampere.

Voimakkaasti kasvavana ja kansainvälistyvänä yrityksenä Parmaco tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Parmacon operatiivinen johtaja Juha Antola, puh. 040 744 6490, tuotantojohtaja Ismo Koponen, puh. 040 568 5423 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.4.2018 mennessä.