Tarjouslaskentapäällikkö Pirkanmaan alueelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Oletko tarjouslaskennan kiemurat tunteva rakennusalan ammattilainen? Miltä kuulostaisi uudet urakehitysmahdollisuudet tarjouslaskennan parissa? Jatka lukemista, sillä me saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme TARJOUSLASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ Kymppirakenne Oy:lle Pirkanmaan alueelle. Kymppirakenne Oy on vuonna 1975 perustettu askolalainen, pääosin Uudellamaalla sekä Pirkanmaalla urakoitsijana toimiva rakennusalan yhtiö. Tällä hetkellä yrityksellä on yli 20 hengen osaava, sitoutunut ja pitkäaikainen henkilökunta. Henkilöstön osaamista ylläpidetään säännöllisellä kouluttamisella, jotta yrityksessä pysytään ajan tasalla taloteknisen alan muutoksista ja tulevaisuuden tuulista.

Tulet vahvistamaan yhtiön kasvavaa tarjoustoimintaa. Vastuullasi tulee olemaan niin julkisiin kuin yksityisiinkin tarjouspyyntöihin vastaaminen ja tarjousten valmistaminen ajantasaiset hinnat sekä toimialan käytännöt ja periaatteet huomioiden. Laskettavat kohteet sijaitsevat pääosin Uudellamaalla ja vaihtelevat suuruusluokiltaan pienemmistä saneeraustöistä isoihin n. 10 milj € suuruisiin uudisrakennushankkeisiin. Työnkuvaasi voidaan sisällyttää oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan myös voitetun projektin johtoon liittyviä tehtäviä, kuten hankintaa ja niihin liittyvien tarjouspyyntöjen laadintaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja työmaakokemusta sekä aikaisempaa kokemusta tarjouslaskennasta. Sinun tulee myös hallita MS Office -ohjelmien käyttö. Työn luonne edellyttää numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen osaamista, ja muiden kielten, kuten ruotsin, englannin, venäjän ja saksan osaaminen luetaan eduksesi.

Miksi sinun tulisi hakea Kymppirakenteelle töihin? Tähän on helppo vastata! Saat työnantajaksesi osaavan, arvostettavan ja luotettavan yrityksen. Sinulle on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työsuhde sekä erittäin kilpailukykyinen palkka ja edut. Kymppirakenteen kelkkaan hyppääminen tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia kehittyä urallasi, eikä etätyömahdollisuutta ja mukavia työkavereita parane unohtaa!

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen arkisin klo 10-14 välillä numerosta 050 476 6545 tai paivi.toivonen@amiko.fi. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441432
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere