Tarjouskoordinaattori
BDO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

TARJOUSKOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen työskentelemään osana ammattitaitoista ja palveluhenkistä tarjoustiimiämme. Viikoittainen työaikasi vaihtelee työtilanteen mukaan.
 

Roolisi BDO:lla

Toimit myynnin tukena valikoiduissa tarjousprojekteissa ja vastaat omien projektiesi osalta tarjousten ketterästä ja sujuvasta laadinnasta, aikataulutuksesta sekä tarjousmateriaalien sisältöjen hyvästä laadusta. Teet kilpailukykyisiä ja asiakkaan tarpeita palvelevia tarjouksia yhteistyössä myynnin ja asiantuntijoidemme kanssa.
 

Sinulta toivomme

Odotamme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Koulutustaustasi (esim. tradenomi tai muu kaupallinen koulutus) antaa sinulle hyvät valmiudet tehtävän haltuunottoon. Aikaisempi kokemus asiantuntijapalveluista ja projektien hallinnasta katsotaan eduksi.

Olet työskentelyotteeltasi tarkka, huolellinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia ja pitää kiinni aikatauluista. Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kyky priorisoida ja viedä toimintaa määrätietoisesti eteenpäin auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Nautit hektisestä toimintaympäristöstä sekä työpäivien vaihtelevuudesta ja haluat olla mukana luomassa asiakkaillemme parhaita palveluratkaisuja.

Toimit luontevasti yhteistyössä koko organisaatiomme ja sidosryhmiemme kanssa ja huolehdit osaltasi palvelulupauksemme ’’Poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua’’ toteutumisesta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Toimimme ”People helping people’’ -missiomme mukaisesti ja arjessamme välittyy halu auttaa kollegoita sekä asiakkaitamme oman työmme kautta.

Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-edut ja työterveyshuollon. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta tuemme myös etätyöskentelyä.
 

Miten haen?

Hae tehtävää 13.12.2020 mennessä täyttämällä hakemus tämän linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta jätetyt hakemukset. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Marcus Lindholm, p. 050 577 1586 (20.11. klo 9-11 ja 4.12. klo 9-11).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400757
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Myyntipäällikkö Marcus Lindholm, puh. 050 577 1586 (20.11. klo 9-11 ja 4.12. klo 9-11)