(Poistunut julkaisusta)

Tarjouskoordinaattori
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Tarjouskoordinaattori, Siemens Healthineers

Sairaalateknologian (kuvantavat laitteistot, IT) myyntitiimi hakee joukkoonsa tekniskaupallista osaajaa, jolta luonnistuu niin tarkkuus tarjousten laatimisessa kuin palveluhenkisyys myynnin tukitoiminnoissa. Kyseessä on kahden vuoden määräaikainen projekti ja työpaikan sijainti on Espoon Perkkaalla.

Siemens Healthcare Oy on yksi johtavista toimijoista terveydenhuollon teknologian alalla. Tuotamme diagnostiikassa, hoidossa ja potilasseurannassa tarvittavaa korvaamatonta tietoa terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Laaja laite- ja menetelmävalikoima yhdessä IT-ratkaisujemme ja ammattitaitoisen palvelun kanssa on suunnattu avustamaan asiakkaitamme, parantamaan työtehoa ja kehittämään terveydenhuoltoa www.healthcare.siemens.fi 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tässä tehtävässä pääset osaksi kymmenen hengen Sairaalateknologian myyntitiimiä, joka myy ratkaisuja terveydenhuollon asiakkaille. Sinun roolisi tiimissä on varmistaa tehokas ja asiakasta palveleva tarjouskäsittely, johon sisältyy mm. sekä teknisten yksityiskohtien kerääminen ja tarkistaminen, tarjouslaskenta että itse tarjousten laadinta ja niiden seuranta.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. AMK-insinööri) sekä tietoteknistä osaamista.

Olet luonteeltasi tiimissä viihtyvä joukkuepelaaja, mutta myös yksityiskohtien parissa toimeentuleva itsenäinen puurtaja. Tarvitset tehtävässä hyvää hahmotuskykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä kykyä systemaattiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä organisaatiossa ensiluokkaisten tuotteiden ja merkittävien asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle kansainvälisen näköalapaikan terveydenhuollon tekniikan alueella, kehittymismahdollisuudet sekä osaavan asiantuntijaorganisaation tuen.

Hakeminen

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 16.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään 12.-16.8. Myyntijohtaja Sami Sirviö, 040-8310820.