(Poistunut julkaisusta)

Tarjousinsinööri
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Haluaisitko päästä alansa maailman markkinajohtajan koulutuksessa kehittymään huippuosaajaksi?  Haluatko tuotantolinjojen asiantuntijaksi ymmärtämään sekä kone- ja laitetekniikkaa, materiaalivirtojen hallintaa ja kustannuslaskentaa? Tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Haemme yrityksen sisäiselle aitiopaikalle

TARJOUSINSINÖÖRIÄ

Asiakasratkaisuiden asiantuntijana olet yrityksessämme keskeisellä paikalla ja pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti. Yhdessä muun tarjoustiimin kanssa varmistat, että asiakkaan betonielementtituotannon tavoitteisiin löytyy paras mahdollinen kokonaisratkaisu. Suunnittelet asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvan tuotantoprosessin ja tehdas-layoutin sekä laadit tarjouslaskelman ja tarjouksen teknisen aineiston (mm. kapasiteettilaskelmat ja prosessikuvauksen). Lisäksi tehtäviisi kuuluu ratkaisujen etsiminen kone- ja laitepuolen kysymyksiin. Osaamisesi kehittymisen myötä pääset osallistumaan vaativiin asiakasneuvotteluihin tuoden teknisen asiantuntemuksesi myynnin tueksi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset ennen kaikkea layout-suunnittelun osaamista tai aitoa halua sen oppimiseen. Työssäsi käytät AutoCAD 2D-ohjelmistoa. Olet analyyttinen, looginen ja tarkka. Haluat tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa, omaat kyvyn kuunnella eri kulttuureista tulevien asiakkaiden tarpeita ja osaat perustella omat ratkaisusi. Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • AMK tai DI -koulutus (tuotantotalous, konetekniikka, rakennustekniikka)
  • Kyky kommunikoida myös englanniksi

Sinulle tarjoamme:

  • Mielenkiintoiset kansainväliset projektit
    • Halutessasi pääset työn puolesta matkustamaan ulkomailla pidettäviin asiakastapaamisiin
  • Kattavan perehdytyksen
  • Reilun esimiehen ja mukavan tiimin, joilta saat tarvitsemasi tuen
  • Modernit työvälineet (mm. 3D-layoutit, konfiguraattorit)
  • Laajan terveysvakuutuksen työterveyspalveluiden lisäksi
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Tehtävässä saat laaja-alaisen näkökulman Elematicin toimintaan, sillä tehtävässä toimitaan kaikkien osastojen risteyksessä. Näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus edetä talon sisällä myös muihin vastuullisiin rooleihin

”Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoon tarjousporukkaamme. Ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin keskustellaan lisää! Minut tavoitat numerosta: 040 554 9137”  -Tiimin esimies, Seppo Säynäväjärvi.

Lisätietoja antaa myös Personnel Groupin konsulttijohtaja, Jarkko Laine, numerosta: 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.4.2019 mennessä  www.personnel.fi sivujen kautta. Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.