(Poistunut julkaisusta)

Tarjousasiantuntija
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Tarjousasiantuntija

Etsimme myynnin tukitiimiin tarjousasiantuntijaa työskentelemään vaihtelevaan ja monipuoliseen rooliin myynnin tukitehtävissä. Tiimissämme työskentelee 10 työhönsä sitoutunutta ammattilaista ja toimimme tukena niin sisäiselle kuin ulkoisillekin myyntiorganisaatioille. Tervetuloa kivaan työyhteisöömme!

Tehtävänäsi on tuottaa itsenäisesti sovitun konseptin mukaisia tarjouksia: teet tarvittavat laskelmat, kirjoitat tarjoukset ja kokoat tarjousmateriaalit. Vastaat tarjousten sisällöllisestä laadusta ja tarkkuudesta, oikolukemisesta sekä tarjouksen ulkoasusta. Lisäksi vastaat tarjousaineistojen päivittämisestä ja osallistut tarjouskonseptien kehittämiseen sekä tarvittaessa myös muihin myynnin tuen vaihteleviin tehtäviin.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi)
  • Aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä ja näyttöä vaativien laskelmien laadukkaasta tekemisestä
  • Työeläkeosaamista, TyEL-vakuutusmaksun ja hyvitysten määräytymisosaamista tai vahvaa kiinnostusta kehittää osaamistasi näiden osalta
  • Huolellisuutta, järjestelmällisyyttä, visuaalista silmää sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä
  • Kehittämisotetta, itseohjautuvuutta ja palveluasennetta
  • Toimistotyökalujen näppärää hallintaa (Excel, Word, Power Point)
  • Hyvää englannin ja ruotsin kirjallista ymmärrystä

 

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimipäällikkö Ulla Peura (puh. 050-563 5970) 10.4.2018 klo 14 - 15 sekä 16.4.2018 klo 12 - 13. sekä rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti (puh. 020 7101 238) 13.4. klo 9.30 - 10.30

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.4. osoitteessa www.psycon.com/jobs. Liitäthän mukaan myös CV:n.