(Poistunut julkaisusta)

Tarjousanalyytikko
Hammasväline Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Hammasväline on Suomen johtava hammashoitotuotteiden toimittaja, joka palvelee yksityisiä ja kunnallisia hammashoidon ammattilaisia tuomalla maahan ja välittämällä hammashoidon tarvikkeita, laite- ja kalusteratkaisuja sekä kehittämällä ja tarjoamalla palveluita suun terveydenhuollon tuottamiseen.

Hammasvälineen tavoitteena on  mahdollistaa hammashoidon ammattilaisille keskittyminen kannattavaan ja laadukkaaseen potilaan hoitamiseen.

Henkilöstömme määrä Suomessa on noin 75  ja kuulumme pohjoiseurooppalaiseen Lifco Dental Groupiin.

TARJOUSANALYYTIKKO

Etsimme Tarjousanalyytikko tukemaan Hammasvälineen myyntiä ja hinnoittelua. Työssäsi vastaat Hammasvälineen julkisten tarjousten tekemisestä ja tuet myyntiä mm. raportoinnin ja sopimusten jalkauttamisen osalta.

Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia, vastuun ottamista, ja vahvaa analyyttisyyttä. Olet tarkka, mutta osaat tehdä tarvittaessa päätöksiä nopeasti. Tukenasi toimivat tarjouskäsittelijät, kenttämyynti, ja hammasvälineen tuotetiimit.  

Tehtävässä onnistumisessa auttavat:

  •           Kokemus julkisten tarjousten laatimisesta ja hinnoittelusta
  •           Kokemusta analyytikon tehtävistä
  •           Kyky oppia nopeasti, tuote valikoimamme on laaja
  •           Tahto tehdä itsenäisesti töitä
  •           Tehtävää tukeva koulutustausta

Tarjoamme vakaan työpaikan yhdessä pohjoismaiden suurimmista hammasalan yrityksistä, hyvät työsuhde-edut, ammattitaitoisen tiimin sekä haastavat, vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät

Toimipaikka sijaitsee Espoossa Mankkaalla ja työtehtävät alkavat mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myynintuen päällikkö Björn Karlsson, puh. 043-8259449

 

Hakemukset ja CV:t palkkatoivomuksineen sähköpostitse: hakemukset@hammasvaline.fi otsikolla TARJOUSANALYYTIKKO mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10.2018. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä.