Tarjous-/määrälaskija Tampereelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Oletko tarjouslaskennan kiemurat tunteva rakennusalan ammattilainen? Miltä kuulostaisi uudet urakehitysmahdollisuudet tarjous- ja määrälaskennan parissa? Jatka lukemista, sillä me saatamme tarvita juuri sinua!

Etsimme TARJOUS-/MÄÄRÄLASKIJAA Kymppirakenne Oy:lle Tampereelle. Kymppirakenne Oy on vuonna 1975 perustettu askolalainen, pääosin Uudellamaalla sekä Pirkanmaalla urakoitsijana toimiva rakennusalan yhtiö. Tällä hetkellä yrityksellä on yli 20 hengen osaava, sitoutunut ja pitkäaikainen henkilökunta. Henkilöstön osaamista ylläpidetään säännöllisellä kouluttamisella, jotta yrityksessä pysytään ajan tasalla taloteknisen alan muutoksista ja tulevaisuuden tuulista.

Työnkuvaasi kuuluu tarjouspyyntöihin vastaaminen, kollegoidesi auttaminen materiaalien hankintaprosesseissa sekä tarjouksien valmisteleminen alan käytännöt ja periaatteet huomioiden. Toimenkuvaasi on kuitenkin mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan! Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä työmaakokemusta sekä aikaisempaa kokemusta tarjouslaskennasta. Numerotarkkuus ja järjestelmällisyys sekä MS Officen hallinta ovat avaimia tässä työssä menestymiseen. Työn luonne edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa, ja muiden kielten, kuten ruotsin, englannin, venäjän tai saksan hallitseminen luetaan eduksesi. Saat kattavan perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset työssäsi menestyäksesi.

Miksi sinun tulisi hakea Kymppirakenteelle töihin? Tähän on helppo vastata! Sinulle on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työsuhde sekä erittäin kilpailukykyinen palkka ja edut. Kymppirakenteen kelkkaan hyppääminen tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia kehittyä urallasi, eikä etätyömahdollisuutta ja mukavia työkavereita parane unohtaa!

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen arkisin klo 10-14 välillä numerosta 050 476 6545. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441284
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere