Tarjous-/ kustannuslaskija - Helsinki
Rakennus-neloset Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Rakennus-neloset Oy on pääosin Uudellamaalla toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike, joka kuuluu Neloset Yhtiöt Oy -konserniin. Konserniin kuuluu lisäksi LVI-, Sähköpalvelu- ja RAU-neloset. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 100 rakennusalan ammattilaista ja liikevaihto Rakennus-nelosilla oli vuonna 2019 13,7 milj.
Liiketoimintamme kasvaessa etsimme Rakennus-nelosille

TARJOUS-/ KUSTANNUSLASKIJAA

Työssäsi vastaat Rakennus-nelosten saneeraus- ja muutoskohteiden tarjous- ja kustannuslaskennasta. Toimit tarjousprosessissa ja urakkaneuvotteluissa yhteistyössä toimitus- ja toimialajohtajien kanssa, joissa vastaat tarjouksen ja laskennan sisällöstä. Toimenkuvaa on mahdollista laajentaa myös hankintaprosessiin, jolloin kohteen tilauksen jälkeen pääset osallistumaan aliurakoiden ja materiaalitoimittajien kilpailuttamiseen ja sopimusneuvotteluihin. 

Toivomme sinulta

aikaisempaa kokemusta rakennuskohteiden kuluista, kustannuslaskennasta ja tarjousprosesseista. Arvostamme myös muuta kokemustasi rakennusalalta, joka antaa työllesi hyvää perspektiiviä. Työotteeltasi olet järjestelmällinen ja toimeen tarttuva, pidät numeroista ja osaat huomioida laajojen kokonaisuuksien eri osa-alueita ja työvaihteita, sekä muita muuttuvia tekijöitä.

Rakennus-neloset tarjoaa sinulle

Keskeisen roolin kasvavassa ja terveessä yrityksessä sekä mahdollisuuden laskenta- ja hankintaprosessien kehittämiseen. Nelosten työilmapiirissä henkii rentous ja osallistuva työkulttuuri. Saat tehtävästä taustaasi ja osaamiseesi sekä tehtävänkuvaan oikein mitoitettua palkkaa. Tämän lisäksi lounas- ja virike-edut sekä työterveys ovat kaikki järjestetty asianmukaisella tavalla. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan suoraan Rakennus-neloset Oy:n kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin Malminkartanossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Seniorkonsultti Minna Kauhanen, puh. 030 6090 204 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.12.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401417
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa