Tarjous- ja myyntikoordinaattori
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

TARJOUS- JA MYYNTIKOORDINAATTORIA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään tarjousten sekä asiakkuuksiin liittyvien tehtävien parissa. Tukenasi on myyntipäällikkömme sekä koko osaava ja innostunut liiketoiminnan tuen tiimimme.

Roolisi BDO:lla

Tarjous- ja myyntikoordinaattorina vastaat tarjousprosessin läpiviennistä sekä aikataulutuksesta, ja kokoat tarjoukset yhteistyössä organisaatiomme asiantuntijoiden kanssa. Alkuvaiheessa keskityt tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen
tarjouksiin.Työnkuvaan voi kuulua myös esimerkiksi yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, tarjousseurantaa, sopimusten laadintaa jne. Kokemuksesi karttuessa pääset laatimaan myös muiden asiantuntijapalveluiden ja kansainvälisten toimeksiantojen tarjouksia. Olet tärkeässä roolissa tarjousprosessin kehittämisessä ja vastaat osaltasi tarjousprosessien sujuvuudesta.

Työnkuvaa on mahdollista jatkossa kehittää kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • korkeakoulututkintoa
  • olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot
  • ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat suuriakin kokonaisuuksia
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi
  • haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people achieve their dreams’’ -sloganimme mukaisesti.


Tarjoamme sinulle
Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?
Hae työpaikkaa 31.8.2019 mennessä verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Hanna Heinonen (puh. 0504319923, hanna.heinonen@bdo.fi)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287816
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki