(Poistunut julkaisusta)

Tarjoiljoita ja saliapulaisia, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2019
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Suomessa! Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme asiakasyrityksillemme Turkuun ja lähialueille ripeitä ja asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA

Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääsääntöisesti Turun keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta vuoroja on tarjolla myös naapurikunnissa. Tilaisuudesta ja asiakasyrityksestä riippuen työtehtävät pitävät sisällään à la carte- tai buffettarjoilua, anniskelua, plokkaamista sekä monipuolisesti myös muita ravintolan salin tehtäviä.

Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Työ on keikkatyötä, jonka kautta voit itse vaikuttaa siihen milloin ja missä haluat työskennellä. Keikkatyöntekijänä pääset itse rakentamaan työvuorolistasi, kartuttamaan monipuolista työkokemusta eri ravintoloissa sekä työskentelemään loistavassa porukassa.

Työ sopii hyvin alan opiskelijalle, välivuotta viettävälle, lisäansiota tarvitsevalle sekä väyläksi oman alan pidempään työsuhteeseen, mahdollisuus myös työskennellä pidempiaikaisesti. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa TES:iä.

Jätä hakemuksesi, niin jutellaan lisää!


Edellytämme sinulta

- asiakaspalvelulähtöistä asennetta, positiivista ja hymyilevää olemusta
- oma-aloitteisuutta sekä vahvaa organisointikykyä
- luotettavuutta ja joustavuutta
- alan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

- monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
- töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU