(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

TeaHouse of Wehmais

Suomen elämyksellisin teehuone-bistro, TeaHouse of Wehmais toimii Juvalla Wehmaan kartanon pihapiirissä. Tunnelmallisella teehuoneella asiakas pääsee nauttimaan laadukkaasta teestä yhdistettynä kansainväliseen ruokaan ja leivonnaisiin. Kaikki tarjoiltavat valmistetaan alusta loppuun saakka itse, laadukkaita ja paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

TeaHouse of Wehmais on avoinna ympäri vuoden, talvikaudella ke-su.

TeaHouse Of Wehmais on palkittu osana Saimaa Gastronomy -verkostoa vuoden 2019 parhaaksi ruokamatkailukohteeksi.

Lue lisää: https://teahouse.fi/

Haemme uudistuneelle teehuonelle iloisia, avoimia ja palvelualttiita ammattitarjoilijoita. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten että kiireen kanssa. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta monipuolisista ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kiinnostusta erilaisiin juomasekoituksiin ja viineihin. Tarjoiluvalikoimiin kuuluu ruokapuolen lisäksi niin suolaiset kuin makeatkin herkut sekä teekattaukset.

Työtehtäviin kuuluu palvella niin päiväkävijöitä, ryhmä- ja kokousvieraita kuin lomaansa viettäviä perheitä ja juhlavieraita, joten monipuolinen ammattiosaaminen korostuu vaihtelevissa tilanteissa.

Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen, monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi. Olet myös kassataitoinen ja vastaat osaltasi ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä.

Työ on osa-aikaista ja painottuukin kesäsesongin ulkopuolella viikonloppujen, juhlapyhien ja erilaisten teemapäivien ympärille. Kesäaikana työtä on tarjolla kokoaikaisesti.

Toivomme löytävämme pitkäaikaisia, sitoutuneita ja joustavia henkilöitä työskentelemään TeaHouse of Wehmaisin iloiseen tiimiin.

Työhön, teehuoneen toimintaan ja ainulaatuiseen ruoka- ja tuotevalikoimaan annetaan kattava perehdytys, joka alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä jo loppuvuoden sesonkeihin.

Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta 31.10.2020 mennessä.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.