(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilijoita
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Oletko aurinkoinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? 

Etsimme nyt loistavan palveluasenteen omaavia TARJOILIJOITA henkilöstöravintoloihin ainutlaatuiseen monipalvelukohteeseemme Kemi-Tornio alueelle.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Tehtäväsi on luoda loistavia palvelukokemuksia asiakkaillesi joka päivä. Pääasiassa työskentelet ravintolan ja kahvilan asiakaspalvelussa sekä huolehdit Take Away -pisteiden täydennyksestä ja kokous- ja edustustarjoiluista asiakaskohteen tiloissa. Työpäivän aikana pääset liikkumaan asiakaskohteessa toimipisteiden välillä myös autolla. Työaika sijoittuu arkisin klo 06-16 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Sinulla on alan koulutus ja kokemusta henkilöstöravintolassa työskentelystä, tehdasympäristön tuntemus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomenkielen taitoa. Selviät tavanomaisissa asiakaspalvelutilanteista tarvittaessa myös englannin ja ruotsin kielellä. Edellytämme Hygieniapassia ja työturvallisuuskortti ja EA-kortti katsotaan eduksesi. Viihdyt tehtävässä, jos nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja olet tunnollinen ja oma-aloitteinen.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Hae tehtävään  täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.8.2020 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7 alkaen ma-pe  projektipäällikkö Minna Oksanen 0405484367. Työn on määrä alkaa lokakuun aikana 2020. Haastattelemme tehtävään mahdollisesti jo hakuaikana.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.